Katarina Grujić

Pevačica

"Zbog mojih angažmana, putovanja i obaveza, nemam puno vremena, pa ne stižem da se posvetim sebi onoliko koliko bih želela. Ipak, spas mi je Happy Fitness studio, gde mogu da se, za vrlo kratko vreme, najefikasnijim treninzima, vratim u top formu!"

Sunčica Travica

Model

"Volim masažu, kao neophodno opuštanje i deo zdravog načina života. Kad god sam u Beogradu, ne propuštam priliku da se opustim uz yoga masažu i maderoterapiju, u Happy Fitness studiju."

Peđa Božić

Frizer i model

"Oduvek sam mrzeo da vežbam i bio sam prirodno mršav. Govorili su mi da sam kostur. Konacno sam, za potrebe manekenske karijere, odlucio da probam Power Plate, u Happy Fitness studiju i, veoma brzo, desilo se dvostruko cudo - moje telo se transformisalo, mišici definisali, a ja sam zavoleo kratak, ali najefikasniji trening kod moje Bokice. Žao mi je samo što je nisam ranije poslušao."

Ilija Palić

Doktor medicinskih nauka

"Za samo cetiri meseca vežbanja na Power Plate-u, uz minimalnu korekciju ishrane, uspeo sam da smanjim dva konfekcijska broja svoje garderobe, poboljšam kondiciju, tonus mišica i osecam se sjajno."

Vladana Palić

Studentkinja

"Deset tretmana maderoterapije u Happy Fitness studiju su učinili čudo - zbogom celulitu!"

Monika Popov

Psiholog

"Najodanija sam klijentkinja Happy Fitness studija, gde redovno treniram na Power Plate-u, od samog osnivanja, 2008.-me godine. Svi vec znaju, koliko je važno boriti se protiv posledica sedentarnog nacina života, a kao psiholog, moram da naglasim i koliko je vežbanje bitno za psihicku ravnotežu."

Miomira Nikolić

Diplomirani pravnik

"Moja profesija podrazumeva rad na racunaru i dugo sedenje. Posledica je bila osecaj ukocenosti i povremeni bol u vratu i ramenima. Srecom, vec nekoliko godina vežbam u Happy Fitness studiju, dva puta nedeljno, po pola sata, što mi ne oduzima mnogo vremena, a cini da se osecam odlicno. Dok treniram na Power Plate-u, bude mi naporno, ali posle treninga, osecam priliv energije, kao da, pre toga, nisam ni bila na poslu. Naravno, i telo održavam u dobroj formi, ali to je samo jedan plus vežbanja. Maderoterapija, posle treninga, me veoma opušta i daje odlicne rezultate."

Tijana Stojić

Pevačica

"Pevacica sam i moram da budem u top formi, a nemam vremena za teretanu. Stalno sam na visokim štiklama, što stvara bol u nogama. Našla sam rešenje za sve svoje probleme u Happy Fitness studiju, gde, zahvaljujuci divnom paketu licnog treninga na Power Plate-u i maderoterapije, održavam svoju figuru, relaksiram se i otklanjam osecaj težine u nogama, a celulita nema."

Olja Vojinović

Dipl.ecc.

"Svašta sam vežbala, ali rezultati nikada nisu bili tako brzi, kao na Power Plate-u. Za samo mesec dana, primetno sam oslabila, telo mi se zateglo i sada stajem u svoje omiljene farmerke. Posebno mi se svida što, za samo sat vremena, na jednom mestu, obavim i trening i masažu. Maderoterapija mi, inace, mnogo više prija od rucne, anticelulit masaže, a i rezultati su mnogo brži"

Marina Stefanović

Pevačica, Zvezde Granda

"Šta god sam vežbala, uvek sam se posle treninga osecala umorno i gladno i želela sam samo da jedem i da legnem. Medutim, jedino kad vežbam u Happy Fitness studiju, na Power Plate-u, teško mi je, ali, kad se trening završi, osecam se puna energije i nisam gladna."

Mimi Markels

Massage Therapist

"I have been working in hi-end spas in California for 25 years. The most important thing for a great massage is an exchange of positive energy. You can learn massage techniques, but if you do not have a sense to relax your client, and transmit positive energy, you will never be excellent. I can recognize that gift in my students. This is why I could recommend the massage at the Happy Fitness studio, in Belgrade, where my dear students, Bojana and Stella work. Try the Yoga Massage, if you wish to feel real stress relief and complete relaxation of your body and soul."